Bach Bloesem Original Bio Essenties. Voel je goed!

Page content

Wat zijn Bach Bloesems?

De welbekende Bach Bloesem Original Essenties (Bach Bloesems) zijn vloeibare extracten van planten en bieden de broodnodige ontspanning en rust in het leven.

Hier vind je al de Bach Bloesem Original producten.

Dr. Edward Bach (1886-1936)

Dr. Bach OriginalStress, angsten, depressiviteit, onrustig, ongelukkig, slaapproblemen, nervositeit: iedereen komt deze problemen tegen. Bach Bloesem Original Essenties ondersteunen op een behoedzame en gezonde manier het herstel van het emotionele evenwicht. Bach Bloesem Original Essenties zijn een waardevolle hulp om beter met stress en belastende situaties in het dagelijks leven om te gaan.
Dr. Edward Bach (1886-1936) was een echte visionair in zijn vakgebied. Van opleiding was hij geneesheer, bacterioloog en homeopaat. Dr. Bach was ervan overtuigd dat de oorzaak van een groot aantal ziektes ligt in een gestoord psychisch evenwicht en dat bepaalde planten de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden.

Uit de bloesems van wilde planten ontwikkelde hij 38 Original Mono-Essenties en één melange die de naam N°39 draagt en bedoeld is voor in crisis/eerste hulp (bij noodgevallen) situaties. Dat was het begin van de Bach Bloesem Original therapie. Voor iedere zielstoestand is er een Bach Bloesem Original essentie die harmoniserend werkt en het evenwicht weer herstelt. Het doel van deze Original Essenties is het ondersteunen van jouw geestelijk welzijn.

Bach Bloesem-Original-Bio-Mono-EssentiesBach Bloesem Original Essenties

Dr. Bach verdeelde de 38 Mono-Essenties in 7 emotie-groepen: angst, onzekerheid, gebrek aan interesse, eenzaamheid, overgevoeligheid, wanhoop en overbezorgdheid. Tevens kende hij een positieve en negatieve gemoedstoestand toe aan elke Mono-Essentie.

Dr. Bach onderscheidt gemoedstoestanden als: gestrest, rusteloos, ongeconcentreerd, angstig, gevoelig, pessimistisch, onzeker, ontevreden, wilszwak, futloos, depressief, somber. 

Hier vind je al de Bach Bloesem Original producten.


Bach Bloesem Analyser

Om efficiënt en correct te bepalen welke essenties jij nodig hebt, gebruik je de  professionele Bach Bloesem Analyser. Hij is er ook als app voor smartphone en tablet. Hierbij kiest je een gevoelstoestand en wordt een voor jou toepasbare Bach Bloesem essentie (of een combinatie van meerdere essenties) op maat bepaald.

Download de gratis Bach Bloesem App door te klikken op de iconen of gebruik hem hier direct op je computer.

app_store_banner_nl Google Play


De producent Lemon Pharma

Eureka Pharma is exclusief Benelux Importeur van de producten van Lemon Pharma. Lemon Pharma produceert natuurlijke ondersteunende gezondheidsproducten, waaronder de bekende Original Dr. Bach Bloesem Essenties volgens Dr. Bach. Eureka Pharma is trots deze eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten te mogen distribueren.

Lemon Pharma onderscheidt zich door de presentatie van klassiek beproefde therapieën in moderne, gebruiksvriendelijke producten. Eén van de laatste ontwikkelingen is bijvoorbeeld de ontwikkeling van kauwgom waarin de krachtige Dr. Bach Bloesem Original Essentie is opgenomen. Dit is kauwgom voor onder meer noodgevallen, energie, concentratie en zelfvertrouwen. We presenteren hier graag de producten voor uw apotheek.

De filosofie van Lemon Pharma

Fijne, zachte producten die een gezonde natuurlijke levenswijze ondersteunen. Dat is waar Lemon Pharma zich op concentreert. Lemon Pharma is een innovatieve onderneming die zich specialiseert in ontwikkeling, productie en distributie van producten voor de gezondheidsmarkt. De in 2003 opgerichte onderneming heeft zijn hoofdkantoor in Düsseldorf en zet zijn producten in heel Europa af, uitsluitend via apotheken.

Lemon Pharma houdt zich bezig met het ontwikkelen en vervaardigen van producten, die de mens op een zachte en natuurlijke wijze bij een gezonde levenswijze ondersteunen. Lemon Pharma maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en methodes. De werking van planten en andere natuurlijke substanties worden in nieuwe, gebruiksvriendelijke producten toegepast.

Lemon Pharma maakt natuurlijke en innovatieve producten en is voortdurend op zoek naar de wijze waarop de producten eenvoudig en snel in het dagelijks leven kunnen worden gebruikt. De zoektocht is succesvol. Lemon Pharma is erin geslaagd een brug te slaan tussen traditie en innovatie, tussen natuurgeneeskunde en moderne, gebruiksvriendelijke producten. Zo`n gebruiksvriendelijk product is de kauwgom van Lemon Pharma. Een handige, vriendelijke en lekkere vorm om de geneeskrachtige natuurlijke stoffen in te nemen.