Page content

article content

Bescherm die kleine oren

In de ontwikkeling van kinderen is muziek heel belangrijk. Lekker de beentjes strekken op het favoriete deuntje of mee in de flow van de muziekkeuze van mama en papa. Maar soms is de locatie waar je terecht komt té luidruchtig zoals een verjaardagsfeestje, binnenspeeltuin, communiefeest, optreden, …

Gehoorbescherming die jouw kroost wil hebben!

De earmuffs van Studio100 zijn de ideale bescherming voor de oren van je kinderen. De herkenbare figuren van Bumba, K3 of De Nachtwacht maken het extra leuk! Kinderen van alle leeftijden vinden hun gading in de ontwerpen. Met de stickerset beslissen ze zélf hoe ze de koptelefoon willen versieren.

Zomerfestivals, we komen er aan!

De muziekliefhebbers plannen nu al een rondje zomerfestivals. En dat zijn vaak ook familie-uitstappen. Uiteraard wil je er zeker van zijn dat de gevoelige oren van je kinderen niet blootgesteld worden aan harde geluiden.

Soms is de locatie waar je terecht komt té luidruchtig zoals een verjaardagsfeestje, binnenspeeltuin, communiefeest, optreden, …

De gehoorbescherming van Eureka Pharma heeft een geluidsdemping van liefst 26 db. Ze zitten bovendien erg aangenaam en je kan ze in hoogte aanpassen. Dankzij het uitgekiende ontwerp zijn ze makkelijk opvouwbaar en handig om mee te nemen.

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."