Page content

article content

Beschermen tegen teken, het kan!

April is de maand waarin teken zich opnieuw laten gelden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, leven teken niet uitsluitend in bossen. Ze komen vaker voor op graspleinen, in struiken, op het speelplein of op het wandelpad.

Kindvriendelijke bescherming

De meeste sprays tegen teken hebben een onaangename geur.  De Maya De Bij Anti-Tekenspray is geurloos. Zo hebben kinderen geen last van vervelende geurtjes bij deze preventieve behandeling.

Gevaarlijk diertje

De kleine parasieten zijn met het blote oog nauwelijks te zien. Ze voeden zich met het bloed van mensen of dieren. Onschuldig zijn ze niet. Teken kunnen drager zijn van een bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken. Net omdat die beestjes zo klein zijn, is preventief behandelen de beste bescherming.

Gemakkelijke behandeling

De Maya De Bij Anti-Tekenspray kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 6 maanden. Je brengt die aan op de huid, zonder inwrijven. De bescherming houdt 8 uur aan. Contact met de ogen moet je vermijden.

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."