Page content

De geur van Plop

article content

De geur van Plop

Recente studies bewijzen dat de impact van geur heel groot is. Geur roept herinneringen op, het beïnvloedt je stemming en speelt een rol bij hoe je je voelt. In het aanbod heeft PLOP verschillende geurtjes.

Plop als redder van de nacht

Aromatherapie kan ingezet worden bij dStudio 100 Aromatherapie Druppelse ontwikkeling van kinderen. Zoals bijvoorbeeld specifiek om de nachtrust optimaal te laten verlopen.

Een kind heeft heel wat indrukken te verwerken. Zowel in de crèche, op school, als thuis, worden ze omringd door nieuwe prikkels. Bij baby’s zijn die ontwikkelingen beter bekend als groeispurten.

 

 

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."