Page content

article content

Hooikoorts aanpakken met neusspay

Hooikoorts kan erg vervelend zijn. De irritatie van stuifmeel en berkenstof kan voorkomen in mei of in september, afhankelijk voor welke soort grassen of stuifmeelkorrels je allergisch bent. 

Neusspray als preventie voor hooikoorts

Je kan een behandeling opstarten om de hooikoorts te onderdrukken. Of je kan de irritatie onderdrukken op het moment dat de situatie zich voordoet. De neusspray OTOSAN legt een beschermende laag op neusslijmvlies. Voor zowel baby’s, kinderen als volwassen is er een OTOSAN neusspray.

Otosan Neusspray_Spray Nasal 30ml 3404589Stuifmeel en pollen bij bomen en zaadlobben van grassen zijn micro en macro partikels die leiden tot hooikoorts. Om die hooikoorts af te remmen, kan je best je neusslijmvlies beschermen.

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."