Page content

article content

Zorg voor mensen die het moeilijk hebben

Mensen die het moeilijk hebben

Beste apotheker, het gebeurt wel eens dat u een product van Eureka Pharma heeft waarvan de vervaldatum te kort is geworden waardoor u het niet meer kunt verkopen en natuurlijk bieden wij u op dat moment graag een oplossing. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd wat er naderhand met dat product gebeurt? Wel… iets prachtigs!

Shelter House Romania

Sinds enkele jaren werkt Eureka Pharma nauw samen met Shelter House Romania, een organisatie die zich sinds 2010 bezig houdt met ontwikkelingshulp in Roemenië.

Klik hier voor een overzicht van al hun projecten.

Zij hebben een compact en uiterst enthousiast team van vrijwilligers dat een paar keer per jaar bij Eureka Pharma op bezoek komt en in ons magazijn al de producten voor de ontwikkelingshulp sorteren, labelen, verpakken om dan te worden verstuurd.

Komen de producten wel terecht?

We zijn er 100% zeker van dat de producten bij de juiste mensen terecht komen, daar de mensen van Shelter House Romania deze zelf gaan uitdelen. Is dat niet fantastisch?!

U kunt helpen als apotheker!

Bij Eureka Pharma zijn steeds op zoek naar vitamines, tandenborstels en tandpasta, van eender welk merk. Dus als uw vertrouwde vertegenwoordiger van Eureka Pharma de volgende keer bij u op bezoek komt en u heeft één of meerdere van deze drie producten die u kunt missen, dan zijn wij steeds heel blij met uw donatie. U kunt ook steeds het project steunen met een gift. Hiervoor klikt u op deze link.

Alvast hartelijk dank!
Remko Smaak – CEO

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."