Page content

Bach Bloesems, hoe kies je de juiste?

article content

Bach Bloesems, hoe kies je de juiste?

Opgewonden, gestrest, rusteloos, somber? Het zijn gevoelens die we allemaal wel eens herkennen. Uw klanten komen bij u met vragen hoe er mee om te gaan, wat voor middel te gebruiken. Wat moet u adviseren? Hoe pakt u het aan? In dit blog leest u meer over onze Original Dr. Bach Bloesems en de handige applicatie die we voor u hebben gemaakt om uw klanten op de juiste manier met hun gemoedstoestand te ondersteunen.

Bach Bloesem Original van Lemon Pharma hebben een directe invloed op de gemoedstoestand. Ze ondersteunen de individuele persoon als geheel en niet enkel de ziekte of symptomen van een ziekte. Een negatieve houding wordt omgezet in een positieve houding. Zo wordt het eigen vermogen tot zelfgenezing gestimuleerd.

Hier vindt u ons productaanbod Bach Bloesem Original.

Hoe kies je de Bach Bloesems

Voor alle apothekers en hun klanten realiseerde we, samen met producent Lemon Pharma, een fantastische applicatie. Zowel met de app als op de laptop/desktop kunt u dit adviesprogramma benutten. Voor wie de bloesemessenties van Dr. Bach goed wil gebruiken en adviseren, is dit programma een absolute must. U vindt met behulp van deze applicatie snel de passende Bach Bloesems voor alle gemoedstoestanden.

Partner met Lemon PharmaDr. Bach Original Zelfvertrouwen

Wij, Eureka Pharma, hebben dit programma samen met onze partner Lemon Pharma gemaakt. Het programma stelt u in staat de juiste diagnose te stellen en daarbij de juiste Bachbloesems voor te schrijven. Het programma neemt u mee in twee keuzemenu’s, waarna één (of meerdere) mogelijke essenties van Dr. Bach als uitkomst komen. Zoals met dit voorbeeld.

Voorbeeld toepassing applicatie

Voelt uw klant zich somber? Dan klikt u dit aan. Vervolgens krijgt u een keuzemenu met vragen als:

  • Bent u somber door zelfverwijten en schuldgevoelens?
  • Door voortdurende zorgen om anderen
  • Door depressieve stemmingen
  • Door strenge zelfdiscipline
  • Zonder te weten waarom
  • Door uitputting

U kiest een van bovenstaande redenen en de applicatie helpt u verder door 1 of meerdere essenties voor te stellen. Vervolgens kunt u het gewenste product verkopen aan de klant.

Praat met uw klanten en help hen verder

Praat met klanten over hun pijn en gevoelens en u kunt hen helpen. U kunt samen met de klant de applicatie invullen, of u doet dat alleen. Dat is aan u. U kunt hen met behulp van onze applicatie beter en makkelijker overtuigen van de werking van de Bach Bloesem essenties.

Download de gratis Bach Bloesem App door te klikken op de iconen of gebruik hem hier direct op uw computer.

App Store Apple Google Play

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."