Page content

Carrière

Eureka Pharma 20170623Jouw carrière bij Eureka Pharma

Werken in de farmaceutische industrie is uitdagend en dynamisch. Farmaceutische bedrijven bieden goede toekomstperspectieven, ook op lange termijn, zeker met de evolutie van de apothekersmarkt in het vooruitzicht.

Werken bij Eureka Pharma

Eureka Pharma is in de Belux met een assortiment van OTC, zelfzorg en parafarmaceutische producten van topkwaliteit een geduchte challenger die op 10 jaar een flinke vinger in de pap heeft gekregen in de apothekersmarkt.

Onze merken zijn bij alle apotheken te verkrijgen en tevens beschikt Eureka Pharma over een uitgebreid netwerk van partner-apotheken.

Een greep uit de key brands

Uitdagende, professionele en informele werkomgeving

De mensen die bij Eureka Pharma werken zijn enthousiast, positief ingesteld en werken volgens Customer Delight Management. Op dagelijkse basis dragen zij op actieve wijze bij aan de groei de organisatie. Wij geven onze mensen veel zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheden, regelmatige opleidingen en een professioneel ontwikkelingsplan afgestemd op de vaardigheden en de ambities van het individu. Dit alles gebeurt in een plezierige en informele werkomgeving.

“Het succes van Eureka Pharma hangt samen met de passie van onze medewerkers.” – Remko Smaak, CEO

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde, nieuwe collega’s!

Bullit Point Ben je klaar voor de professionele uitdaging van uw leven ?

Bullit Point Heb je zin om mee te werken aan de nieuwe farmaceutische wereld ?

Bullit Point Solliciteer dan nu bij Eureka Pharma!

Stuur je CV naar carriere@eurekapharma.be en motiveer waarom jij erbij hoort.