Page content

article content

Maya de Bij verjaagt de muggen

Je kent ze wel, de anti-muggensprays die een chemische citroengeur hebben. Dat is tegen de wil van Maya De Bij. De vrolijke Maya wil alleen écht lekkere geuren.

De échte geur van citroenen

Bijtjes houden niet van chemische geuren énkel van echt frisse geuren. Daarom kiest Maya de Bij voor de combinatie van lemon én eucalyptus.

Ook voor baby’tjes

Muggenbeten kunnen bij hele kleine kinderen hevige jeuk veroorzaken. De irritatie die deze kleintjes ervaren is enorm pijnlijk. Daarom kan de Maya De Bij Anti-Muggenspray bij kinderen vanaf 3 maand ingezet worden. De spray biedt bescherming voor 6 uur.

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."