Page content

article content

Alle Plop-geurtjes op een rij …

Wist je dat er verschillende geurtjes van Plop zijn? En dat elk geurtje z’n specifieke eigenschap heeft? Voor elk kabouterkind een geurtje!

De PLOP SLAAP heeft Mandarijn als hoofdbestanddeel. Deze lekkere, rustgevende geur draagt bij tot een zalige en intense nachtrust. Wanneer het moeilijk wordt om de slaap te vatten, leidt de geur van PLOP SLAAP  jou richting dromenland.

In PLOP RUST zit onder andere Oranjebloesem en Lavendel. De geur van Oranjebloesem zorgt voor een kalmerende werking. Deze geur wordt vooral ingezet bij slapeloosheid. Lavendel verlicht stress en verhelpt slaapproblemen bij kinderen. Bovendien kan PLOP RUST helpen om buikkrampen te stillen.

PLOP BESCHERMING wil maar al te graag vervelende muggen en ook vliegen uit de buurt houden. Op basis van verschillende geuren zoals Lavendel, Indische Geranium, Kruidnagel en Citronella. Dankzij de mooie balans van de essentiële oliën houdt PLOP BESCHERMING zoveel mogelijk insecten uit de buurt.

Dankzij PLOP ENERGIE worden Oranjebloesem, Munt, Citroenkruid en Cypres in verschillende hoeveelheden op elkaar afgestemd. De combinatie van de oliën is heilzaam voor de ademhaling en ook hoeststillend en slijmoplossend. De oliën verzachten bovendien reuma en spierpijn. Met PLOP ENERGIE geef je een boost aan je dag!

De impact van geur op je persoonlijkheid is groot. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden om de aroma’s in de kamer te sturen. 

Kom hier meer te weten over de aromatherapie.

Remko Smaak
Het is met bijzonder veel passie dat ik mij dagelijks verdiep in hoe wij apotheken beter kunnen ondersteunen bij het adviseren van hun patiënten met alledaagse kwaaltjes. Dit vertaalt zich vervolgens in producten die doen wat ze beloven, toegankelijk zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Met veel enthousiasme motiveer ik heel Eureka Pharma om zich in te zetten voor één ding: "Het verbeteren van het welzijn van iedereen waar wij mee in aanraking komen."